Djembeles

 

GRATIS PROEFLES

Drummen is toegankelijk voor iedereen, je hebt er geen muzikale achtergrond of opleiding voor nodig, iedereen heeft ritme. Denk maar aan je hart of aan een beweging als lopen. Het alsmaar herhalen van een 'beat', een ritme zorgt ervoor dat je fysiek, emotioneel en mentaal in balans wordt gebracht.

Bewezen is dat het de hersenactiviteit activeert en je geestelijk en lichamelijk in balans wordt gebracht, het versterkt je bewustzijn en geeft je ontspanning. Kortom drummen, naar ritmes luisteren en ze 'te voelen' is een heel leuke en gezonde bezigheid. Het is zeer motiverend voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Probeer je maar eens een leven zonder muziek voor te stellen zelf ga je dan al snel iets produceren al was het maar wat tikken met je vingers op bijvoorbeeld de tafel. Grijp je kans, hoeveel meer goede redenen heb je nodig? Kom lekker trommelen!

De lessen worden gegeven op zaterdagmiddag of op maandagavond, er zijn zowel lessen voor kinderen en volwassenen, voor beginners als voor meer gevorderden. De lessen zijn één uur of anderhalf uur lang, in de les wordt veel aandacht gegeven aan de juiste techniek om de djembe te spelen, aan het samen spelen,  aan de ontwikkeling van je creativiteit en natuurlijk aan het samen plezier hebben!

De lessen vinden plaats in het Haags Pop Centrum.

Voor verdere  informatie en details over de djembeles ga naar de contactpagina en verzoek via email om meer informatie.

 

dsc02255